TERMENI ȘI CONDIȚII


ATENȚIONĂRI

Folosirea site-ului novelmushrooms.ro, implică acceptarea unor termene și condiții. NOVEL MUSHROOMS SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestora, fără o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citită accesând link-ul „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

Toate informațiile conținute în acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Aveți obligația de a citi cu atenție tot prospectul. Dacă aveți sau credeți că aveți afecțiuni medicale sau suferiți de vreo boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

Nu folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piață de către Uniunea Europeana, în conformitate cu legislația în vigoare.

NOVEL MUSHROOMS SRL nu răspunde de nicio pierdere, cost, cheltuială sau altă răspundere, în cazul în care acestea sunt cauzate în mod direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.

Toate produsele prezente pe acest site pot fi comandate în limita stocului disponibil.

NOVEL MUSHROOMS SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. 

Cei care accesează/ vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări: să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

Acest site este întreținut și administrat de SC NOVEL MUSHROOMS SRL. Proprietarul site-ului este SC NOVEL MUSHROOMS SRL.

Date de contact:

SC NOVEL MUSHROOMS SRL cu sediul social în loc. București, str. Subcetate, nr. 41, sector 1, Jud. București, România.

Email: office@novelmushrooms.ro

Tel: +40 735 658 176

Registrul Comerțului: J40/17289/04.12.2018

CUI: 40247906

IBAN RO43BTRLRONCRT0536941XXX deschis la Banca Transilvania

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului novelmushrooms.ro (imagini, texte, simboluri, elemente de grafică, script-uri, programe și alte date) este proprietatea novelmushrooms.ro și este apărat de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul novelmushrooms.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: office@novelmushrooms.ro .

POLITICA PREȚURILOR PRODUSELOR

Disponibilitatea și/sau prețul produselor prezente pe site-ul novelmushrooms.ro se poate actualiza periodic, cumpărătorul luând la cunoștință de orice modificări prin accesarea site-ului.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru achizitionarea de produse de pe site-ul novelmushrooms.ro, aveți la dispoziție 2 modalități de plată:

a) Plata ramburs la primirea coletului: se va achita contravaloarea comenzii la curier în momentul primirii coletului la adresa specificată de client.

b) Plata online cu cardul: se poate realiza plata online cu cardul, în condiții de siguranță deplină.

Plata se realizează în condiții de siguranță maximă prin intermediul serviciului de plăți: eBTpay, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.

În momentul în care este selectată metoda de plată online cu cardul, veți fi direcționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde veți introduce datele cardului cu care efectuați plata. Aceste date sunt confidențiale și vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele novelmushrooms.ro. 

Rambursarea/ restituirea tranzacției:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu sigiliul intact, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la acceptarea returului.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a refuza returul sau a solicita o sumă de bani pentru readucerea produsului în stadiul inițial.

În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea SC NOVEL MUSHROOMS SRL, nu doar cele comandate de către client.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Puteți solicita returul produselor în următoarele situații:

a) Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul http://www.novelmushrooms.ro;

b) Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut;

c) Produsele v-au fost livrate greșit sau nu corespund cantității conform facturii.

În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

Costul transportului pentru retur este suportat de catre client.

Toate sesizările privind returnarea produselor trebuie făcute în maximum 48 de ore de la primirea coletului, pe adresa de e-mail office@novelmushrooms.ro .

METODE ȘI CONDIȚII DE LIVRARE:

Produsele comandate se livrează în toată țara, prin intermediul serviciului de curierat contractat de catre SC Novel Mushrooms SRL. Coletul dumneavoastră va fi livrat prin curier în termen de 2-4 zile lucrătoare după validarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

Nu există comandă minimă pentru achiziționarea produselor de pe site-ul novelmushrooms.ro.

Pentru toate comenzile se aplică un cost de transport cu o valoare de 20 RON (tva inclus). În cazul în care valoarea comenzii este mai mare de RON, transportul este .

În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

Timpul de livrare al coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse sau a perioadelor de sărbători legale.

Acest website folosește, de asemenea, cookie-uri, despre care puteți afla mai multe accesând link-ul Politică de utilizare a cookies.

Scroll to Top