POLITICA DE RETUR


Rambursarea/ restituirea tranzacției:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu sigiliul intact, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la acceptarea returului.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a refuza returul sau a solicita o sumă de bani pentru readucerea produsului în stadiul inițial.

În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea SC NOVEL MUSHROOMS SRL, nu doar cele comandate de către client.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Puteți solicita returul produselor în următoarele situații:

a) Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul https://www.novelmushrooms.ro;

b) Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut;

c) Produsele v-au fost livrate greșit sau nu corespund cantității conform facturii.

În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

Costul transportului pentru retur este suportat de catre client.

Toate sesizările privind returnarea produselor trebuie făcute în maximum 48 de ore de la primirea coletului, pe adresa de e-mail office@novelmushrooms.ro .

Politica de retur poate fi regasita in termeni si conditii.

Contul meu